1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Verkooppunt (POS)
  6. /

Barcodes

Barcodes zijn in wezen visuele weergaven van cijfers en letters. FooEvents POS kan de meeste barcodeformaten scannen met een compatibele Bluetooth-barcodescanner. Het identificeert een product met een bijpassende product-ID of SKU als deze bestaat in de database van je winkel.

Secties #

Barcodes maken

Je barcode moet de product ID of alfanumerieke waarde opgeslagen in de product SKU-veld in WooCommerce.

FooEvents POS genereert geen barcodes, maar je kunt elke online barcodegenerator gebruiken om je eigen barcodes te maken en af te drukken op basis van de product-/variant-ID of de product-/variant-SKU zoals deze wordt weergegeven in WooCommerce. Bij het koppelen van de FooEvents POS app met een handheld barcodescanner (Bluetooth of USB) kan elk type barcode worden gebruikt dat de scanner kan scannen.

Barcodes scannen

Barcodes kunnen worden gescand met een handheld USB- of Bluetooth-streepjescodescanner.

Screenshot 2022 11 07 om 11.27.18

Selecteer gewoon de Bluetooth-pictogram en scan de streepjescode met de handheld barcodescanner en de FooEvents POS app scant de streepjescode en zoekt naar de product ID of SKU met behulp van de gescande waarde. Als het product is geïdentificeerd, wordt het automatisch toegevoegd aan de winkelwagen.

Fouten bij het scannen van streepjescodes

De snelheid en nauwkeurigheid van het scannen van streepjescodes in de FooEvents POS app is volledig afhankelijk van de handheld barcodescanner. Als u scanfouten of andere problemen ondervindt, zoals langzaam scannen, raden we u aan een andere handheld barcodescanner merk/model.

Tags , , , , , , , , , , , ,