1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Tickets
  6. /

Barcodes voor tickets

Bezoek de Scannen van tickets sectie om te zien hoe barcodes kunnen worden gescand

Bezoek de QR-codes voor tickets sectie om uit te vinden hoe je QR-codes in plaats van 1D streepjescodes

Een barcode is een machineleesbare code in de vorm van cijfers en een patroon van parallelle lijnen van verschillende breedte, gedrukt op een goed en vooral gebruikt voor voorraadcontrole.

Elk ticket dat wordt gegenereerd door FooEvents bevat een unieke barcode die kan worden weergegeven met behulp van de code 128-standaard (1D-barcode) of QR-code. Als je een externe barcodescanner hebt die barcodes kan lezen, dan heb je de mogelijkheid om tickets te scannen om ze snel terug te vinden.

We hebben de FooEvents Snel inchecken plugin die draait binnen je WordPress Beheersgebied voor een betere ervaring bij het gebruik van een externe barcodescanner. De FooEvents Check-ins apps kan ook worden gebruikt om mensen in te checken bij evenementen op je mobiele apparaat en het ondersteunt ook koppeling met Bluetooth-barcodescanners.

De barcode kan direct vanaf een tablet, mobiele telefoon of afdruk worden gelezen, maar telefooncamera's lijken het beste te werken met afgedrukte barcodes. De prestaties van het scannen van telefoon naar telefoon variëren tussen verschillende schermen en camera's, maar we hebben geen problemen ondervonden met het scannen van telefoon naar telefoon met onze testtoestellen (iPhones, Samsung Galaxy, Nexus enz.).

. De meeste externe barcodescanners werken, maar hier zijn een paar specifieke apparaten die we aanbevelen:
https://www.fooevents.com/hardware/