Welke mobiele telefoons werken het beste met de FooEvents Check-ins app?

De barcodescanner maakt gebruik van de eigen functionaliteit van de camera van de telefoon en de ingebouwde bibliotheken van het besturingssysteem. De nauwkeurigheid en snelheid van het scannen is daarom sterk afhankelijk van de kwaliteit en het vermogen van het apparaat, niet van de app. Over het algemeen hebben we gemerkt dat smartphones uit het hogere segment, met name de nieuwste iPhone, het beste presteren als [...]

Welke mobiele telefoons werken het beste met de FooEvents Check-ins app? Read More "