Wordfence

Verbindingsproblemen

Problemen met het aansluiten van de FooEvents Check-ins apps op uw winkel? Veel voorkomende problemen: Is uw URL correct ingevoerd? Heb je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord? Heeft u de nieuwste plugin geïnstalleerd? Heeft de WordPress gebruiker de juiste machtigingen? Heeft u beveiligingsplugins geïnstalleerd? Gebruik je een CAPTCHA plugin? Is REST API

Verbindingsproblemen Read More "

Verbinding maken met je winkel

Download de gratis FooEvents Check-ins app: https://www.fooevents.com/apps/ De FooEvents Check-ins app maakt verbinding met je winkel via de REST API (primair) of WordPress XML-RPC (secundair). REST API is de verbinding methode de voorkeur omdat het over het algemeen stabieler en veiliger dan XML-RPC. Je kunt controleren of de REST API toegankelijk is op je website door het volgende in te voeren

Verbinding maken met je winkel Read More "