1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Check-ins app
  6. /

Verbinding maken met je winkel

Download de gratis FooEvents Check-ins app: https://www.fooevents.com/apps/

De FooEvents Check-ins app maakt verbinding met je winkel via de REST API (primair) of WordPress XML-RPC (secundair). REST API is de verbindingsmethode die de voorkeur geniet omdat deze over het algemeen stabieler en veiliger is dan XML-RPC.

U kunt bevestigen of de REST API is toegankelijk op uw website door het volgende adres in te voeren in uw webbrowser:
"www.YOURWEBSITE.com/wp-json/fooevents/v1

Je zou een scherm moeten zien met code die begint met {"namespace":"fooevents/v1","routes": in tegenstelling tot een foutpagina zoals 404 bestand niet gevonden wat aangeeft dat er iets mis is met uw serverconfiguratie of de REST API is geblokkeerd.

De app gebruiken #

1. Downloaden de FooEvents Check-ins app
  2. Voer de volgende gegevens in op het inlogscherm:
    1. URL - De URL van je website (bijv. https://www.YOURWEBSITE.com)
    2. Gebruikersnaam en wachtwoord - De toegangsgegevens van een van uw WordPress-gebruikers (bijvoorbeeld 'admin')

Let op: Standaard is de toegang tot de FooEvents Check-ins app beperkt tot gebruikers met de rol van "Beheerder". Als je extra gebruikers toegang wilt geven tot de FooEvents Check-ins app, maar ze niet per se Administrator toegang wilt geven tot je site, lees dan dit artikel: Gebruikersrollen, mogelijkheden en machtigingen

In bepaalde serveromgevingen is het mogelijk dat je de REST API niet kunt gebruiken en dat je webhost of een CAPTCHA of beveiligingsplugin zoals Wordfence of iThemes Beveiliging mogelijk de toegang tot XML-RPC blokkeren of beperken om veiligheidsredenen.

Voor het oplossen van problemen met betrekking tot Verbindingsproblemen met Check-ins applees dit dan helpdocument.