1. Veelgestelde vragen...
  2. Aanwezigen
  3. Hoe kan ik bijhouden wanneer een bezoeker mijn evenement binnenkomt en verlaat?

Hoe kan ik bijhouden wanneer een bezoeker mijn evenement binnenkomt en verlaat?

FooEvents legt de exacte tijd vast waarop een deelnemer in- of uitcheckt en slaat deze tijden op in je WordPress database. De FooEvents gebruiken CSV-exportfunctieJe kunt een CSV-bestand genereren en downloaden met alle deelnemers voor een bepaald evenement, inclusief de in- en uitchecktijden voor elke deelnemer.