1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Aanwezigen
  6. /

Hoe stuur ik herinneringen, meldingen en follow-ups naar deelnemers?

1. AutomateWoo
  2. Mailchimp
  3. WP Fusie
  4. Het Kaartjesthema wijzigen
  5. Kalendermeldingen

AutomateWoo

FooEvents integreert met WooCommerce AutomateWoo waarmee je geautomatiseerde opvolgingse-mails en sms-berichten (SMS) naar deelnemers kunt sturen op basis van aangepaste triggers voor een evenement of boeking. De

De AutomateWoo integratie Help-document legt in meer detail uit hoe dit werkt.

Mailchimp

FooEvents biedt de mogelijkheid om deelnemers automatisch toe te voegen aan een Mailchimp doelgroeplijst wanneer tickets worden gegenereerd. Je kunt ook standaard tags of evenement-specifieke tags opgeven die kunnen worden gebruikt om je Mailchimp-lijst te segmenteren.

De Mailchimp Integratie Help-document legt in meer detail uit hoe dit werkt.

WP Fusie

Een andere optie is het gebruik van WPFusion. Ze bieden een FooEvents integratie waarmee je evenementdeelnemers als contactpersonen kunt toevoegen aan je CRM naar keuze. Je kunt ook tags toevoegen op basis van het gekochte evenementticket.

Thema's voor tickets wijzigen

Als je geen gebruik wilt maken van een extern platform, dan is het ook mogelijk om later handmatig tickets met een ander ticket thema te versturen, bijvoorbeeld in de vorm van een herinnering. Als je tickets met een andere tekst wilt versturen, moet je misschien de instellingen wijzigen en misschien de HTML van het ticketthema aanpassen, maar in sommige gevallen is dat niet nodig. Je kunt dan op een bepaald moment tickets in bulk opnieuw versturen met deze nieuwe instellingen of het nieuwe ticket thema. Het versturen van tickets op deze manier kan niet worden ingepland.

Dit artikel bevat instructies voor het opnieuw verzenden van tickets.

Vergeet niet om de wijzigingen terug te draaien na verzending, indien nodig, zodat nieuwe klanten de melding niet krijgen als deze niet op hen van toepassing is.

Kalendermeldingen

FooEvents stelt een week, een dag en een uur voor het evenement automatisch een herinneringsbericht in voor de deelnemer in zijn standaardagenda, als zij klik op de knop "Toevoegen aan agenda in het ticket dat ze ontvangen.

Tags , , , , , , , , , , ,