1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Aanwezigen
  6. /

Moeten bezoekers hun tickets voor mijn evenement uitprinten?

De unieke streepjescode die op elk ticket staat, kan over het algemeen direct vanaf een geprint ticket worden gescand of op het scherm vanaf een tablet of mobiele telefoon tijdens het evenement met behulp van het FooEvents Check-ins apps of FooEvents Snel inchecken plugin.

We raden aan om een externe barcodescanner of een smartphonecamera van hoge kwaliteit te gebruiken om barcodes te scannen. De prestaties van het scannen van barcodes op het scherm verschillen per apparaat, maar we hebben geen problemen ondervonden met het scannen op het scherm op onze testapparaten (iPhone 6, Samsung Galaxy, Nexus enz.).