1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Check-ins app
  6. /

Welke mobiele telefoons werken het beste met de FooEvents Check-ins app?

De barcodescanner maakt gebruik van de eigen functionaliteit van de camera van de telefoon en de ingebouwde bibliotheken van het besturingssysteem. nauwkeurigheid en snelheid van scannen is sterk afhankelijk van de kwaliteit en vermogen van het apparaat, niet van de app. Over het algemeen hebben we vastgesteld dat smartphones in het hogere segmentvooral de nieuwste iPhone, presteren het beste omdat ze meestal worden geleverd met betere camera's en snellere processors.

Tags , , , , , , ,