1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Evenementen
  6. /

Hoe voeg ik een kalenderdatumkiezer toe aan mijn "Boekbare" evenement?

Het is mogelijk om een kalenderrooster toe te voegen aan een "Boekbaar" evenement waarbij het klikken op een specifiek slot automatisch de juiste slots selecteert in de vervolgkeuzelijsten voor datum en tijd wanneer de pagina opnieuw wordt geladen. De Drive-in bioscoop demo is een voorbeeld van een gebeurtenis die op deze manier werkt.

Hier zijn de instructies om dit in te stellen:

Methode 1

1. Navigeer naar Producten
  2. Bewerk je evenement
  3. Voeg de volgende shortcode toe aan het veld "Korte beschrijving product" van je evenement:
    [fooevents_calendar post="123"]

Opmerking: vergeet niet om "123" te veranderen in de post-ID van het specifieke evenement.

4. Je evenement publiceren of bijwerken

Methode 2

1. Navigeer naar Producten > Categorieën
  2. Maak een unieke "Productcategorie" voor de gebeurtenis waarin u een datumkiezer voor de kalender wilt weergeven
  3. Navigeer naar dit "Boekbaar" of ander type evenement
  4. Koppel het evenement aan de categorie die je in stap 2 hebt gemaakt
  5. Voeg de volgende shortcode toe aan het veld "Korte beschrijving product" van je evenement:
    [fooevents_calendar include_cat="event-category"]

Opmerking: "event-category" is de slug van de categorie die je in stap 2 hebt gemaakt. Kijk eens naar de Kalender snelcodes pagina voor voorbeelden van extra attributen die je kunt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld "defaultDate" toevoegen als je wilt dat de kalender in een bepaalde maand begint.

6. Je evenement publiceren of bijwerken

Dit geeft een kalenderrooster weer op je evenementpagina waarmee de bezoeker op een boekingsslot kan klikken, waarna die datum automatisch wordt geselecteerd in de vervolgkeuzelijst voor boekingen.