1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Evenementen
  6. /

Kan ik de FooEvents Kalender standalone gebruiken?

De FooEvents Kalender bevat de mogelijkheid om elke post, pagina of aangepaste posttype om te zetten in een evenement en weer te geven in een kalender op uw WordPress website.

De FooEvents Kalender plugin kan op zichzelf gebruikt worden zonder de FooEvents voor WooCommerce core plugin geïnstalleerd, zal het echter geen ondersteuning bieden voor ticketing, meerdaagsen boeken functionaliteit in dit scenario.

Als u niet hebben de FooEvents voor WooCommerce core plugin geïnstalleerd, volg dan deze stappen om een evenementenkalender toe te voegen aan uw WordPress website:

1. Installeer en configureer de FooEvents Kalender plugin #

1. Installeer de FooEvents Kalender op uw WordPress-website
  2. Navigeer naar de Kalenderinstellingen in je WordPress admin dashboard. Ga naar FooEvents > Kalenderinstellingen
  3. Voltooi de Kalenderinstellingen indien nodig. Zorg ervoor dat je selecteert welke berichttypes kunnen worden ingesteld als gebeurtenissen in de Associëren met berichttypes multi-selectievak. Geselecteerde berichttypes zullen dan extra evenementinstellingen weergeven, zoals de datum van het evenement, en kunnen worden weergegeven in de kalender.

FooEvents kalenderinstellingen

2. Gebeurtenisdetails toevoegen aan een bericht, pagina of aangepast berichttype #

1. Navigeer naar een post, paginaof aangepast berichttype die moet worden weergegeven als een gebeurtenis in de kalender
  2. Scroll naar beneden naar de Evenement Instellingen metavak en vul de evenementgegevens waar nodig in Instellingen kalendergebeurtenissen
  3. Sla de instellingen op en herhaal dit proces voor elke pagina, post of aangepast posttype dat moet worden weergegeven als een gebeurtenis in de kalender

3. Voeg de kalender toe aan uw website #

1. Blader naar een pagina of bericht waar je de kalender wilt weergeven
  2. Voeg het volgende toe korte code om de kalender weer te geven: [fooevents_calendar] De [fooevents_calendar] shortocde gebruiken met de block editor
  3. Sla de pagina/post op en controleer of de kalender correct wordt weergegeven. De kalender bekijken
  4. Je kunt de kalender verder aanpassen met verschillende korte code-eigenschappen

Tags , , ,