1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Kaartjesthema's
  6. /

Hoe voeg ik ondersteuning voor dagelijkse begin- en eindtijden toe aan mijn ticket thema's?

Vanaf versie 1.5.5 van de FooEvents Meerdaags plugin kun je verschillende begin- en eindtijden selecteren voor elke dag van een meerdaags evenement.

Ondersteuning voor deze functie is ook toegevoegd aan alle FooEvents Kaartjesthema's.

Graag volg deze instructies om een bestaand ticket-thema bij te werken. Als je een aangepast ticket-thema gebruikt en niet in staat bent om het ticket-thema te vervangen door de bijgewerkte versie, voeg dan het volgende codefragment toe aan je ticket-thema om ondersteuning voor begin- en eindtijden toe te voegen. [php]

<!-- MULTI-DAY DETAILS -->

<strong><?php printf( __( '%1$s %2$d: ', 'woocommerce-events' ), $ticket['dayTerm'], $x ); ?></strong>
			<?php echo esc_attr( $date ); ?><br />

<br />