1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Tickets
  6. /

Hoe kan ik bestellingen automatisch afronden zodat de tickets worden gemaild?

Standaard FooEvents vereist een WooCommerce bestelling worden afgerond voordat tickets worden gemaakt of gemaild. Dit is om ervoor te zorgen dat u de betaling ontvangt voordat de bezoeker zijn ticket(s) ontvangt.

Er zijn verschillende manieren om een WooCommerce bestelling te voltooien. Je kunt dit handmatig of automatisch doen door code toe te voegen, een betalingsgateway te gebruiken die op deze manier werkt of door een plugin van derden te gebruiken.

Belangrijk: Voordat je begint, moet je ervoor zorgen dat je eventproducten zijn ingesteld op "Virtueel" en "Download"zoals uitgelegd in onze helpdocumentatieanders is de volgorde niet automatisch voltooien, zelfs als de betaling is ontvangen.

Hier zijn enkele suggesties:

Het kan nodig zijn dat er tickets worden gegenereerd wanneer de bestelstatus wordt gewijzigd in een andere bestelstatus.

Volg deze stappen om dat te doen:

• Navigeer naar FooEvents > Instellingen in de linkerzijbalk van uw WordPress beheerdersgebied
  • Selecteer de Tabblad Algemeen en scroll naar beneden naar de Verzenden op bestelstatus optie
  • Selecteer de relevante status/es met het multi-selectievak en klik op Wijzigingen opslaan

Tickets worden niet gegenereerd tenzij de status van de bestelling is ingesteld op de opgegeven status/es.