1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Tickets
  6. /

Hoe kan ik tickets opnieuw versturen?

opnieuw verzenden tickets aan aanwezigen, of aan jezelf als test, kan op de volgende manieren:

1. Tickets versturen naar deelnemers in bulk
      • Ga naar de "Tickets" lijst
      • Selecteer de tickets die je wilt verzenden
      • Selecteer "Tickets opnieuw verzenden" in de vervolgkeuzelijst "Bulkacties
      • Klik op "Toepassen".
    2. Verzenden individueel tickets aan aanwezigen of aan een verschillende e-mailadres
      • Ga naar de "Tickets" lijst
      • Klik op een ticket om het te bewerken
      • Klik op "Opnieuw versturen" in het vak "Ticket opnieuw versturen" om het ticket naar de huidige deelnemer te sturen. Je kunt ook een ander e-mailadres invoeren in het invoerveld om het ticket ergens anders naartoe te e-mailen.