1. Veelgestelde vragen...
  2. Tickets
  3. Hoe maak ik handmatig tickets aan, individueel of in bulk?

Hoe maak ik handmatig tickets aan, individueel of in bulk?

Er zijn twee verschillende manieren om handmatig tickets aan te maken:

Als u tickets wilt aanmaken individueelDoe het volgende:

1. Klik op de "Nieuw toevoegen" knop die u vindt onder "Tickets" in uw WordPress beheerdersgebied
  2. Selecteer de evenementnaam voor de opgegeven gebeurtenis
  3. Vul de ticketformulier
  4. Klik op de knop "Publiceer" knop om het ticket aan te maken (een overeenkomstige bestelling in WooCommerce wordt automatisch gegenereerd)
  5. Let op: Tickets worden NIET automatisch verzonden na het aanmaken van het ticket. Als je het ticket naar de genodigde wilt e-mailen, klik je op de knop "Opnieuw verzenden" in het scherm met ticketinformatie.

U kunt het volgende maken vele tickets in één keer, bijv. om gedrukt en verkocht op je evenement. Dit zijn de stappen die je moet volgen:

1. Navigeer naar het evenement op de voorkant van je website
  2. Selecteer de aantal tickets die je wilt maken. Afhankelijk van je serverbronnen moet je dit misschien in batches doen, bijv. 10-100 per keer.
  3. Voltooi de aankoopproces
  4. Zodra u het betalingsscherm bereikt, NIET BETALENnavigeer in plaats daarvan naar de WooCommerce -> Bestellingen scherm en markeer de bestelling als voltooid. Je kunt ook een 100% korting toepassen couponcode bij het afronden van de aankoop op het afrekenscherm.
  5. Als je deze instructies correct volgt, worden de tickets naar de koper/aanwezige gemaild als deze optie is geselecteerd in je gebeurtenisinstellingen.

Houd er rekening mee dat het handmatig aanmaken van een bestelling in uw WordPress admin gebied niet automatisch tickets. U moet de bovenstaande instructies volgen als u wilt dat tickets worden aangemaakt.

Tags , , ,