1. Veelgestelde vragen...
  2. Tickets
  3. Is het veilig om de PDF-tickets te verwijderen die op mijn server zijn opgeslagen?

Is het veilig om de PDF-tickets te verwijderen die op mijn server zijn opgeslagen?

PDF-tickets worden toegevoegd aan de ticket e-mails die worden verzonden naar de deelnemers en / of ticket kopers. Als de ticket bestanden niet bestaan op je server, zal de FooEvents plugin ze automatisch opnieuw maken, dus het is veilig om alle oude ticket bestanden te verwijderen die zich bevinden op wp-content/uploads/fooevents/pdftickets op uw server.

We raden aan om een back-up te maken van deze ticketbestanden voordat je ze verwijdert, voor het geval er een probleem is.