1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Check-ins app
  6. /

Offline modus

De offline modus maakt het mogelijk om check-ins te verwerken via de apps zonder verbinding te hoeven maken met internet. De offline modus kan alleen worden gebruikt nadat je bent ingelogd en een eerste download van alle relevante deelnemersgegevens hebt voltooid.

Alle check-ins worden opgeslagen op uw apparaat en kunnen worden gesynchroniseerd met uw WooCommerce database wanneer u weer online bent.

Ga naar Instellingen en schakel de Offline modus instelling. Je wordt gevraagd om de laatste gegevens te downloaden voordat je overschakelt naar de offline modus. Als je dat doet, wordt er onderaan het scherm een balk weergegeven met het tijdstip waarop de app overschakelde naar de offline modus.

U kunt op elk moment weer online gaan door offline modus uitschakelen in de Instellingen of door de Opnieuw aansluiten optie in de balk. De app zal dan proberen om de verwerkte check-in informatie te uploaden naar je WooCommerce winkel.

Het is belangrijk om op te merken dat de offline modus vooral bedoeld is als een noodback-up voor het geval je internetverbinding wegvalt. Als je check-ins verwerkt op meerdere apparaten, zullen de apparaten onafhankelijk van elkaar functioneren terwijl ze offline zijn en zullen ze niet synchroniseren totdat ze weer online zijn.

fe app offline modusJan22

Offline wijzigingen importeren/exporteren #

Er is een functie in de app om export alle offline wijzigingen. Dit genereert een aangepast XML-bestand die je als bijlage naar een willekeurig e-mailadres kunt sturen, wat handig is als je een back-up wilt van alle wijzigingen die zijn uitgevoerd terwijl de app in offline modus stond of als je problemen ondervindt bij het synchroniseren van offline wijzigingen met je server.

fe app xml

De aangepast XML-bestand kunnen worden geüpload via de FooEvents importeren die u kunt vinden onder het 'FooEvents' zijbalkmenu in uw WordPress beheerdersgebied.

FE Control ins XML importeren

Zodra het importeren is voltooid, ziet u een log van alle wijzigingen die zijn aangebracht in uw WooCommerce database. Houd er rekening mee dat alle unieke offline wijzigingen alleen worden eenmaal ingevoerdDus als het importeren wordt afgebroken en je importeert hetzelfde bestand opnieuw, dan worden alle wijzigingen die eerder zijn geïmporteerd overgeslagen.