1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Tickets
  6. /

Kaartjesthema's bijwerken

Van tijd tot tijd kan het nodig zijn om uw ticket thema / s bij te werken, zodat u toegang hebt tot nieuwe functies die zijn toegevoegd aan FooEvents.

Volg deze stappen om je ticket thema's bij te werken:

1. Maak verbinding met uw webserver via FTP
  2. Navigeer naar de map: wp-content/uploads/fooevents/thema's
  3. Maak een back-up van de FooEvents ticket thema('s) die je momenteel hebt geïnstalleerd (Opmerking: dit is een cruciale stap als je wijzigingen hebt aangebracht in de code van het ticket-thema)
  4. Verwijder de bestaande ticket themamap(pen) op je server. Als u probeert de Standaard 2020, Standaard PDF Enkel of Standaard PDF Meerdere ticket thema's dan rekening mee dat de FooEvents plugins zal deze thema mappen opnieuw te maken automatisch nadat je ze hebt verwijderd. Als je deze mappen weer ziet nadat je ze hebt verwijderd, kun je stap 5 en 6 overslaan.
  5. Downloaden meest recente versie van het/de ticket-thema('s) van het tabblad "Downloads" in uw FooEvents Account
  6. Pak de laatste ticket thema ZIP-bestanden dat je hebt gedownload en upload de themamap naar:
    wp-content/uploads/fooevents/thema's
  7. Je kunt de ticket-thema's ook uploaden via de gebruikersinterface in de WordPress Beheersgebied. Als je de ticket-thema's uploadt via de gebruikersinterface, dan kun je mogen niet Pak niet eerst het ticket-thema uit, maar gebruik het gezipte bestand dat je hebt gedownload. Hier zijn instructies om dit te doen.
  8. Als je eerder wijzigingen hebt aangebracht in de code van het ticket thema, dan moet je deze wijzigingen kopiëren naar de nieuwe ticket thema bestanden. Je kunt ook de updates in de nieuwe ticket thema's kopiëren naar je huidige gewijzigde ticket thema bestanden. De belangrijkste wijziging die je moet maken is het gebruik van de nieuwe URL's voor het logo, de barcode/QR-code en andere afbeeldingen. Hier is een lijst met de nieuwe URL-variabelen die moeten worden gebruikt als de "src"-waarde voor de afbeeldingstags:
    • Logo: $icket['WooCommerceEventsTicketLogo']
    • Afbeelding koptekst: $icket['WooCommerceEventsTicketHeaderImage']
    • Barcode: $barcodeURL
    • Locatiepictogram: 1TP12LocatieWijzer
    • Tijdicoon: $imeIcon
    • Pictogram ticket: $icketIcon
    • Schaar/gestippelde lijnen: $cut1 en $cut2
    • Divider afbeelding: $verdeler

Tags , ,