aanwezigen

FooEvents Bouwer van schrijfwaren

De FooEvents voor WooCommerce plugin bevat de FooEvents Stationery Builder die het mogelijk maakt om moeiteloos ontwerpen en afdrukken van aangepaste naamkaartjes, polsbandjes, tickets, badges en gepersonaliseerde labels door middel van een intuïtieve drag & drop-interface. U kunt de lay-out door te kiezen voor een vooraf gedefinieerde indeling met het aantal tickets worden afgedrukt op elke [...]

FooEvents Bouwer van schrijfwaren Read More "

Hoe voorkom ik ongeautoriseerde toegang tot mijn virtuele evenement?

Het Zoom team is constant bezig met het verbeteren van de beveiliging om hun platform veilig te houden en te voorkomen dat onbevoegden kunnen deelnemen aan vergaderingen en webinars. Dit is relevant voor de FooEvents Zoom vergaderingen en webinars integratie als evenement organisatoren zich terecht zorgen maken over hoe ongeautoriseerde toegang tot hun virtuele evenementen te voorkomen.

Hoe voorkom ik ongeautoriseerde toegang tot mijn virtuele evenement? Read More "

Bulk-check-ins

Je kunt meerdere deelnemers inchecken met de bulk check-in functie die beschikbaar is in de FooEvents Check-ins apps. Als je de aanwezigen voor een evenement bekijkt, druk je op de optie Kiezen in de rechterbovenhoek van het scherm. Kies de bezoekers die je wilt inchecken, resetten of annuleren en druk op de betreffende actie hieronder.

Bulk-check-ins Read More "

Exporteer informatie over evenementen en deelnemers

Je kunt voor elk evenement een CSV-bestand exporteren met alle ticketnummers, aangepaste aanwezigheidsvelden, incheckgegevens, boekingsinformatie, koper- en aanwezigheidsgegevens. Het CSV-bestand kan worden geopend met een spreadsheetprogramma zoals Microsoft Excel of Google Sheets, waar de gegevens kunnen worden gesorteerd, gefilterd en geanalyseerd. Hier zijn de instructies voor

Exporteer informatie over evenementen en deelnemers Read More "

Tickets opnieuw versturen

Tickets worden in eerste instantie verzonden wanneer de orderstatus wordt gewijzigd in 'Voltooid' in WooCommerce. Je kunt op elk moment handmatig individuele tickets opnieuw versturen of een groep tickets in bulk versturen. Secties Tickets opnieuw versturen naar genodigden in bulk Individuele tickets opnieuw versturen Ticketbestellingen opnieuw versturen Tickets opnieuw versturen naar genodigden in bulk Inloggen in je WordPress Admin Area

Tickets opnieuw versturen Read More "

Aangepaste velden voor deelnemers

Vereist de FooEvents Custom Attendee Fields plugin De FooEvents Custom Attendee Fields plugin is een extensie voor FooEvents die het mogelijk maakt om aangepaste bezoeker velden vast te leggen bij het afrekenen. Dit is handig voor het verkrijgen van aanvullende informatie van de aanwezigen, zoals kledingmaten, maaltijd voorkeuren, demografische informatie, afstandsverklaring aanvaarding, enz. De aangepaste deelnemersvelden kunnen zijn

Aangepaste velden voor deelnemers Read More "