1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Tickets
  6. /

Tickets opnieuw versturen

Tickets worden in eerste instantie verzonden wanneer de bestelstatus is gewijzigd in 'Compleet' in WooCommerce. Je kunt individuele tickets of een groep tickets op elk moment handmatig opnieuw verzenden.

Secties #

Tickets in bulk opnieuw verzenden naar deelnemers

1. Inloggen op uw WordPress Beheersgebied
  2. Ga naar FooEvents > Tickets
  3. Selecteer de tickets die u opnieuw wilt verzenden
  4. Selecteer Tickets opnieuw versturen van de Bulkacties uitklapbaar
  5. Klik op de Toepassen knop

Individuele tickets opnieuw versturen

1. Inloggen op uw WordPress Beheersgebied
  2. Ga naar FooEvents > Tickets
  3. Open het relevante ticket en zoek de Ticket opnieuw verzenden vak in het zijpaneel van het scherm
  4. Geef de e-mailadres naar wie het ticket opnieuw moet worden verzonden in het tekstvak voor opnieuw verzenden
  5. Klik op de Opnieuw versturen knop

Ticketbestellingen opnieuw versturen

1. Inloggen op uw WordPress Beheersgebied
  2. Ga naar WooCommerce > Bestellingen
  3. Open de betreffende bestelling en zoek de Tickets opnieuw versturen vak in het zijpaneel van het scherm
  4. Geef de e-mailadres naar wie de tickets opnieuw moeten worden verzonden in het tekstvak voor opnieuw verzenden
  5. Klik op de Opnieuw versturen knop