1. Onderwerpen
  2. Evenementen
  3. Aangepaste velden voor deelnemers

Aangepaste velden voor deelnemers

Vereist de FooEvents Aangepaste velden voor deelnemers plugin

De FooEvents Custom Attendee Fields plugin is een extensie voor FooEvents die het mogelijk maakt om aangepaste deelnemersvelden vast te leggen bij het afrekenen. Dit is handig voor het verkrijgen van aanvullende informatie van deelnemers, zoals kledingmaten, maaltijdvoorkeuren, demografische informatie, afstandsverklaring acceptatie, enz.

De aangepaste deelnemersvelden kunnen voor elk evenement anders zijn en zijn uniek voor elke deelnemer. Elk veld kan worden ingesteld als optioneel of verplicht en wordt vastgelegd tijdens het afrekenen.

Secties #

Instructies

• Ga naar Producten > Product toevoegen/bewerken in het hoofdmenu
  • Nieuwe aangepaste velden kunnen worden gemaakt onder de Aangepaste deelnemersvelden tab
  • Selecteer + Nieuw veld om een nieuw veld te maken
  • De Label veld is de tekst die wordt gebruikt om het veld te identificeren. Deze wordt boven het veld weergegeven op het afrekenscherm
  • Selecteer de Type van het te gebruiken veld. FooEvents ondersteunt verschillende veldtypes die hieronder worden beschreven
  • Bij gebruik van de Selecteer en Radio opties, kunt u de verschillende weer te geven opties specificeren met behulp van de Opties veld. Scheid elke optie met het "|" symbool in het optieveld, bijv: "Optie 1|Optie 2|Optie 3"
  • De Standaard veld zal de standaardoptie
  • Je kunt aangeven of een veld verplicht is door de Vereist optie
  • Opslaan/bijwerken het product

Ondersteunde invoertypes

FooEvents Bouwer van aangepaste deelnemersvelden

Tekst Normaal tekstvak
Tekstgebied Groot tekstvak
Selecteer Selectievakje
Selectievakje Eén aangevinkte of niet aangevinkte optie (bijv. Akkoord met algemene voorwaarden)
Radio Meerdere opties met de mogelijkheid om slechts één optie te selecteren
Land Vooraf ingevulde lijst met alle landen
Datum Popup kalender/datumkiezer
Tijd Tijdsindeling
E-mail E-mail adres formaat validatie
URL URL-formaat validatie
Nummers Alleen getallen
Alfabet Alleen brieven
Alfanumeriek Alleen alfanumerieke tekens

Standaard deelnemersvelden verwijderen

Je kunt de standaardvelden voor deelnemers uitschakelen in de evenementinstellingen.

• Ga naar Producten > Product toevoegen/bewerken in het hoofdmenu
  • Ga naar de Productgegevens tabbladen en selecteer Evenement Instellingen
  • Zoek de volgende opties en schakel ze uit:
    • Volledige naam van deelnemer vastleggen
    • E-mailadres vastleggen
    • Het telefoonnummer van een deelnemer vastleggen
  • Opslaan/bijwerken het product