bulk

FooEvents Bouwer van schrijfwaren

De FooEvents voor WooCommerce plugin bevat de FooEvents Stationery Builder die het mogelijk maakt om moeiteloos ontwerpen en afdrukken van aangepaste naamkaartjes, polsbandjes, tickets, badges en gepersonaliseerde labels door middel van een intuïtieve drag & drop-interface. U kunt de lay-out door te kiezen voor een vooraf gedefinieerde indeling met het aantal tickets worden afgedrukt op elke [...]

FooEvents Bouwer van schrijfwaren Read More "

Bulk-check-ins

Je kunt meerdere deelnemers inchecken met de bulk check-in functie die beschikbaar is in de FooEvents Check-ins apps. Als je de aanwezigen voor een evenement bekijkt, druk je op de optie Kiezen in de rechterbovenhoek van het scherm. Kies de bezoekers die je wilt inchecken, resetten of annuleren en druk op de betreffende actie hieronder.

Bulk-check-ins Read More "

Tickets opnieuw versturen

Tickets worden in eerste instantie verzonden wanneer de orderstatus wordt gewijzigd in 'Voltooid' in WooCommerce. Je kunt op elk moment handmatig individuele tickets opnieuw versturen of een groep tickets in bulk versturen. Secties Tickets opnieuw versturen naar genodigden in bulk Individuele tickets opnieuw versturen Ticketbestellingen opnieuw versturen Tickets opnieuw versturen naar genodigden in bulk Inloggen in je WordPress Admin Area

Tickets opnieuw versturen Read More "

Hoe maak ik handmatig tickets aan, individueel of in bulk?

Er zijn twee verschillende manieren om handmatig tickets aan te maken: Als je tickets individueel wilt aanmaken, doe je het volgende: Klik op de knop "Nieuw toevoegen" die je vindt onder "Tickets" in je WordPress admingebied Selecteer de evenementnaam voor het opgegeven evenement Vul het ticketformulier in Klik op de knop "Publiceren" om [...]

Hoe maak ik handmatig tickets aan, individueel of in bulk? Read More "