FooEvents POS

Barcodes

Barcodes zijn in wezen visuele weergaven van cijfers en letters. FooEvents POS kan de meeste barcodeformaten scannen met een compatibele Bluetooth-barcodescanner. Het zal een product identificeren met een overeenkomend product ID of SKU als het bestaat in de database van je winkel. Secties Barcodes maken Barcodes scannen Fouten bij het scannen van barcodes maken Uw barcode

Barcodes Read More "

Ondersteunde hardware

Secties Desktop printers Thermische printers Thermische printer instellingen Barcode scanners Stripe betalingen Square betalingen Desktop printers Tickets en bonnetjes kunnen worden afgedrukt met een USB, AirPrint (FooEvents POS alleen op macOS) OF draadloze compatibele printer. Een uitgebreide lijst van AirPrint-only apparaten kan worden bekeken op deze Apple support pagina. Hier zijn een paar printers [...]

Ondersteunde hardware Read More "

Verversen van gegevens op de achtergrond

Verversen van gegevens op de achtergrond is een zeer nuttige functie in de FooEvents POS app waarbij gegevens in de cache kunnen worden geplaatst en updates handmatig of automatisch op de achtergrond worden opgehaald. Secties Handmatige gegevensupdates Automatische gegevensupdates Lokaal opgeslagen gegevens wissen Handmatige gegevensupdates Als u de automatische gegevensupdates op de achtergrond hebt uitgeschakeld, of u wilt gewoon een

Verversen van gegevens op de achtergrond Read More "

Offline modus

De offline modusfunctie van de FooEvents POS maakt het mogelijk om de meeste functionaliteiten van verkooppunten te gebruiken zonder een actieve internetverbinding. Dit is handig voor situaties waarin uw locatie heeft beperkte toegang tot internet of je hebt een stroomstoring en het internet uitvalt. Het is belangrijk op te merken dat de offline modus alleen kan worden geactiveerd

Offline modus Read More "

POS doet verslag

WooCommerce Analytics is de officiële rapportage en data-analyse tool voor WooCommerce winkels. Met behulp van een 'Sales Channel' filter, FooEvents POS heeft ook de mogelijkheid om "Online Only" en "FooEvents POS Only" orders afzonderlijk te bekijken in de WooCommerce Analytics > Orders rapport. Om toegang te krijgen tot WooCommerce Analytics, ga dan naar WordPress dashboard > Analytics > Orders. Gebruik de [...]

POS doet verslag Read More "

Slaat FooEvents POS mijn klantgegevens op of geeft deze door aan derden?

FooEvents POS verbindt rechtstreeks met uw WooCommerce database met behulp van een beveiligde API die uw winkel gegevens (klanten, producten en bestellingen) haalt. Niets van deze informatie wordt opgeslagen of doorgegeven aan derden servers, met inbegrip van onze eigen. WooCommerce behandelt alle eCommerce functionaliteit en betalingsverwerking op precies dezelfde manier als uw online winkel. [...]

Slaat FooEvents POS mijn klantgegevens op of geeft deze door aan derden? Read More "

Heeft FooEvents POS analytics of rapportage tools?

WooCommerce Analytics is de officiële rapportage en data-analyse tool voor WooCommerce winkels. Met behulp van een 'Sales Channel' filter, FooEvents POS heeft ook de mogelijkheid om "Online Only" en "POS Only" orders afzonderlijk te bekijken in de WooCommerce Analytics orders rapport. Er is ook een Dagelijks Overzicht functie die is ingebouwd in FooEvents POS die nuttig is

Heeft FooEvents POS analytics of rapportage tools? Read More "

Ondersteunt FooEvents POS producten die worden verkocht in decimale hoeveelheden/maateenheden?

Ja, FooEvents POS heeft ingebouwde functionaliteit die u toelaat om producten te verkopen met behulp van decimale hoeveelheden en je kunt zelfs verkopen gewone producten naast producten die decimale hoeveelheden te gebruiken, maar dit moet eerst worden geconfigureerd. Raadpleeg de Decimale Hoeveelheden helpdocument voor meer informatie.

Ondersteunt FooEvents POS producten die worden verkocht in decimale hoeveelheden/maateenheden? Read More "