1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Verkooppunt (POS)
  6. /

POS doet verslag

WooCommerce Analytics is de officiële rapportage- en gegevensanalysetool voor WooCommerce-winkels. Met behulp van een 'Verkoopkanaal' filter, FooEvents POS heeft ook de mogelijkheid om "Alleen online" en "Alleen FooEvents POS" bestellingen afzonderlijk in de WooCommerce Analytics  > Bestellingen verslag.

Om toegang te krijgen tot WooCommerce Analyticsga naar WordPress dashboard > Analytics > Bestellingen. Gebruik de 'Verkoopkanaal' filter om " te bekijkenAlleen online" en "Alleen FooEvents POS" apart bestellen.

WooCommerce Analytics Bestellingenrapport
WooCommerce Analytics Bestellingenrapport

Dagelijkse samenvatting #

Er is ook een Dagelijkse samenvatting functie ingebouwd in FooEvents POS die handig is om een momentopname te krijgen van totale verkopen en betalingswijzen die zijn verwerkt via de FooEvents POS app op een bepaalde dag, inclusief voorgaande dagen.

Om de dagelijkse samenvatting te openen, tikt/klikt u op Bestellingen in het menu van de FooEvents POS app en tik/klik vervolgens op de drie puntjes () naast de corresponderende datum om het Dagoverzicht te openen.Screenshot 2022 11 07 om 11.10.18