1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Verkooppunt (POS)
  6. /

Offline modus

De FooEvents POS offline modus functie maakt het mogelijk om de meeste functionaliteiten van een verkooppunt te gebruiken zonder een actieve internetverbinding. Dit is handig voor situaties waarin je locatie beperkte internettoegang heeft of je een stroomstoring hebt en het internet uitvalt. Het is belangrijk om te weten dat de offline modus kan alleen worden geactiveerd nadat je bent ingelogd op de FooEvents POS app en een eerste download van al je relevante winkelgegevens hebt voltooid, waarvoor wel een actieve internetverbinding nodig is.

Secties #

Offline modus inschakelen

Ga naar Instellingen en schakel de Offline modus instelling. Als je dit doet, verschijnt er een balk onderaan het scherm met de datum en tijd waarop de app in offline modus ging.

Screenshot 2022 11 07 om 11.12.05

U kunt op elk moment weer online gaan door offline modus uitschakelen in de Instellingen scherm of door te klikken op Online gaan rechtsonder in de voettekst. De app zal dan proberen om alle nieuwe bestellingen en wijzigingen die zijn gemaakt tijdens de offline modus te synchroniseren met uw WooCommerce winkel. U kunt ook

U kunt ook duidelijk of export wijzigingen die zijn gemaakt in offline modus. Als u ervoor kiest om duidelijk Als u offline wijzigingen aanbrengt, zet de app alle producten en orders die werden gewijzigd terwijl de app zich in offline modus bevond, terug naar de oorspronkelijke waarden toen de app voor het laatst offline was. online. Als je de offline modus uitschakelt na het wissen van je offline wijzigingen, zijn er geen gegevens meer om te synchroniseren met je winkel.

Screenshot 2022 11 07 om 11.14.16

Bestellingen

Nieuwe bestellingen, geannuleerde bestellingen en terugbetalingen gemaakt terwijl je in offline modus bent, worden opgeslagen op je apparaat en kunnen worden gesynchroniseerd met je WooCommerce database wanneer je weer online bent.

Tickets

Ticket genereren en afdrukken niet ondersteund in offline modus, omdat deze functie een actieve internetverbinding vereist, omdat het verbinding moet maken met de FooEvents voor WooCommerce plugin op je server. Tickets worden alleen gegenereerd en verzonden naar deelnemers wanneer je weer online bent en offline wijzigingen synchroniseert.

Producten

Alle productwaarden kunnen worden gewijzigd behalve voor voorraad-/voorraadgerelateerde waarden. Dit is om mismatches te voorkomen tussen de online winkel en andere apparaten die mogelijk FooEvents POS in online modus gebruiken.

Klanten

Klanten kan niet worden gemaakt of gewijzigd in offline modus. Dit is om mismatches te voorkomen tussen de online winkel en andere apparaten die mogelijk FooEvents POS draaien in de online modus.

Wijzigingen importeren/exporteren

Als u export uw offline wijzigingen, een aangepast XML-bestand wordt gegenereerd die je kunt downloaden om een back-up te maken van alle offline activiteiten.

Je kunt dit XML-bestand met al je offline activiteiten importeren door te gaan naar FooEvents POS > Importeren in uw WordPress dashboard. U ziet een logboek van alle wijzigingen die zijn aangebracht in uw WooCommerce database zodra het importeren is voltooid.

Houd er rekening mee dat alle offline wijzigingen alleen eenmaal ingevoerdDus als het importeren wordt afgebroken en je importeert hetzelfde bestand opnieuw, dan worden alle wijzigingen die eerder met succes zijn geïmporteerd overgeslagen.

Screenshot 2022 11 07 om 11.17.44

Houd er rekening mee dat het exporteren van offline wijzigingen uit de Instellingen scherm niet automatisch de offline wijzigingen van het apparaat wissen. Om te voorkomen dat er dubbele orders worden aangemaakt na het exporteren en importeren van offline wijzigingen, moet je de optie Duidelijk knop op de Instellingen scherm zodat de offline geëxporteerde wijzigingen gewist kunnen worden. Je kunt dan weer online gaan zonder offline wijzigingen te synchroniseren.

Screenshot 2022 11 07 om 11.14.16

Tags , , , , , , , , , , , ,