FooEvents voor WooCommerce

Moet ik andere FooEvents plugins installeren om FooEvents POS te gebruiken?

FooEvents POS is een standalone plugin, wat betekent dat je niet nodig hebt om andere FooEvents plugin extensies te installeren om de standaard functies van de FooEvents POS app te gebruiken. Echter, om een van de FooEvents integratie functies, waaronder het verkopen en afdrukken van tickets, het maken van boekingen en het selecteren van zitplaatsen te gebruiken, moet u

Moet ik andere FooEvents plugins installeren om FooEvents POS te gebruiken? Read More "

WooCommerce Follow-ups Integratie

BELANGRIJK: Met ingang van 31 mei 2023, heeft WooCommerce met pensioen de WooCommerce Follow-Ups extensie en raadt klanten in plaats daarvan gebruik maken van hun AutomateWoo extensie. WooCommerce Follow-ups is niet langer beschikbaar voor aankoop op WooCommerce.com. WooCommerce blijft zijn WooCommerce Follow-ups extensie ondersteunen tot mei 2024, maar het lijkt erop dat er geen verdere plugin updates zullen worden vrijgegeven door WooCommerce.

WooCommerce Follow-ups Integratie Read More "

Mailchimp Integratie

FooEvents bevat de mogelijkheid om deelnemers automatisch toe te voegen aan een Mailchimp-publiekslijst wanneer tickets worden gegenereerd. Je kunt ook standaard tags of evenement-specifieke tags opgeven die kunnen worden gebruikt om je Mailchimp lijst te segmenteren. Secties Voordat je begint FooEvents verbinden met Mailchimp Instellen van de Mailchimp API-sleutel Instellen van de Mailchimp server prefix Sla de

Mailchimp Integratie Read More "

Standaard: Conferentie

Scenario Een evenementbedrijf plant een eendaagse conferentie met de volgende vereisten: 450 tickets moeten worden verkocht via de bestaande WordPress website van het evenementbedrijf met behulp van WooCommerce De koper moet een type ticket selecteren (Afgevaardigde, Standaard, Student of VIP) dat de kosten van het ticket zal bepalen Elk type ticket heeft een

Standaard: Conferentie Read More "