1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. FooEvents POS
  6. /

Moet ik andere FooEvents plugins installeren om FooEvents POS te gebruiken?

FooEvents POS is een standalone plugin, wat betekent dat je niet nodig hebt om andere FooEvents plugin extensies te installeren om de standaard functies van de FooEvents POS app te gebruiken. Echter, om een van de FooEvents integratie functies, waaronder het verkopen en afdrukken van tickets, het maken van boekingen en het selecteren van zitplaatsen te gebruiken, moet u kopen, installeren en activeren van de respectieve FooEvents plugins die deze functionaliteit uit te voeren, namelijk, FooEvents voor WooCommerce (kern), FooEvents Meerdaags, FooEvents Boekingen en FooEvents Stoel.

. Al deze plugins kunnen afzonderlijk worden gekocht of als onderdeel van een pakket met korting. FooEvents Verkooppuntenbundel.