Google-kaarten

Waarom wordt mijn kalender niet correct weergegeven als ik een shortcode gebruik?

Je kalender kan onjuist worden weergegeven, of code uitvoeren in plaats van de kalender weer te geven, als je ook een Google Map weergeeft op je productpagina. De JavaScript die is toegevoegd door Google Maps kan conflicten veroorzaken met andere JavaScript-code, waaronder de FooEvents-kalender. Om dit probleem op te lossen, moet je de Google [...]

Waarom wordt mijn kalender niet correct weergegeven als ik een shortcode gebruik? Read More "

Google-kaarten

Als u FooEvents gebruikt om een Google Map weer te geven op uw productpagina, volg dan deze stappen om Google Maps te configureren voor uw site: Zorg ervoor dat je een geldige Google Maps API-sleutel hebt opgeslagen in FooEvents > Instellingen > Integratie > Google Maps Als je geen Google Maps API-sleutel hebt, kun je er een genereren door de instructies te volgen op

Google-kaarten Read More "

Globale instellingen

FooEvents biedt verschillende globale instellingen die het gedrag van je evenementen en tickets kunnen beïnvloeden. U kunt ook het uiterlijk van de FooEvents Check-ins app in de plugin-instellingen. Navigeer naar FooEvents > Instellingen in de linker zijbalk van je WordPress dashboard Selecteer de relevante tab en wijzig de instellingen zoals vereist Wijzigingen opslaan

Globale instellingen Read More "

Evenement opzetten

Bezoek onze Use Case sectie voor gedetailleerde event setup voorbeelden FooEvents verbetert standaard WooCommerce producten en voegt verschillende meta, zodat ze kunnen fungeren als evenementen. Klanten kunnen dan tickets kopen die hen toegang geeft tot het evenement. Om een evenement te maken, maak je gewoon een WooCommerce product, schakelt u de event-functionaliteit en voltooien

Evenement opzetten Read More "

Waarom worden de FooEvents beschrijving en Google Map niet weergegeven?

Dit gebeurt bij sommige thema's als de Google Map niet goed is ingesteld. Gebruik je FooEvents om een Google Map weer te geven op je productpagina? Zo ja, volg dan deze stappen: Zorg ervoor dat je een geldige Google Maps API-sleutel hebt opgeslagen in FooEvents > Instellingen > Integratie > Google Maps Als

Waarom worden de FooEvents beschrijving en Google Map niet weergegeven? Read More "