PDF

FooEvents Bouwer van schrijfwaren

De FooEvents voor WooCommerce plugin bevat de FooEvents Stationery Builder die het mogelijk maakt om moeiteloos ontwerpen en afdrukken van aangepaste naamkaartjes, polsbandjes, tickets, badges en gepersonaliseerde labels door middel van een intuïtieve drag & drop-interface. U kunt de lay-out door te kiezen voor een vooraf gedefinieerde indeling met het aantal tickets worden afgedrukt op elke [...]

FooEvents Bouwer van schrijfwaren Read More "

Waarom zien mijn PDF-tickets er nog steeds hetzelfde uit nadat ik instellingen of details heb gewijzigd?

FooEvents PDF tickets zijn bestanden die zijn opgeslagen op je server. Als u deze bestanden bekijkt of downloadt, wordt de bestaande versie van het PDF-ticket weergegeven die eerder werd opgeslagen. De PDF-tickets die bijgewerkte informatie bevatten, kunnen opnieuw worden aangemaakt, maar alleen nadat u ze opnieuw verzendt met de functie "Ticket opnieuw verzenden" van het ticket.

Waarom zien mijn PDF-tickets er nog steeds hetzelfde uit nadat ik instellingen of details heb gewijzigd? Read More "

Hoe pas ik een bestaand FooEvents Ticket thema aan of hoe maak ik mijn eigen PDF of HTML Ticket thema?

Dit artikel leidt je door het proces van het maken van je eigen FooEvents Ticket Theme, die we raden u aan te lezen voordat u verder gaat: Creatief aan de slag met FooEvents Ticket Thema's - Deel 1 Creatief aan de slag met FooEvents Ticket Thema's - Deel 2 Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de manier waarop PDF-tickets worden gegenereerd is iets anders

Hoe pas ik een bestaand FooEvents Ticket thema aan of hoe maak ik mijn eigen PDF of HTML Ticket thema? Read More "