rechten

Waarom krijg ik een foutmelding als ik de FooEvents plugin probeer te activeren?

Het kan zijn dat u een foutmelding krijgt omdat de FooEvents plugin gedeeltelijk is geüpload of meer dan een keer geüpload naar uw server die een map naamgeving of machtigingen probleem veroorzaakt. Blader naar "Plugins" in je WordPress Admin Area en verwijder alle versies van de FooEvents plugin volledig (niet gewoon deactiveren). Dan uploaden en

Waarom krijg ik een foutmelding als ik de FooEvents plugin probeer te activeren? Read More "

De app installeren

Download de 'FooEvents Check-ins' app van de Play Store (Android) of de App Store (iOS): http://www.fooevents.com/apps/ Voer de volgende gegevens in op het inlogscherm: URL - De URL van uw website (bijv. https://www.YOURWEBSITE.com) Gebruikersnaam & wachtwoord - De toegangsgegevens van een van uw WordPress-gebruikers (bijv. 'admin') Let op: Standaard is de toegang tot de FooEvents Check-ins app

De app installeren Read More "

Gebruikersrollen, mogelijkheden en machtigingen

FooEvents maakt uitgebreid gebruik van de ingebouwde WordPress gebruiker rol en mogelijkheden functionaliteit om een betere privacy te waarborgen. Standaard hebben alleen gebruikers met de rol "Administrator" in WordPress toegang tot alle FooEvents functies. Als u een extra rol om toegang te hebben tot specifieke FooEvents functies, moet u mogelijkheden toe te wijzen aan deze rol met behulp van een

Gebruikersrollen, mogelijkheden en machtigingen Read More "

Welke gebruikersrollen ondersteunt FooEvents?

FooEvents maakt uitgebreid gebruik van de ingebouwde WordPress gebruiker rol en mogelijkheden functionaliteit om een betere privacy te garanderen. Standaard hebben alleen gebruikers met de rol "Administrator" toegang tot alle FooEvents functies. Als u een extra WordPress gebruiker rol om toegang te hebben tot specifieke FooEvents functies, moet u mogelijkheden toe te wijzen

Welke gebruikersrollen ondersteunt FooEvents? Read More "