1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Check-ins app
  6. /

De app installeren

Download de app 'FooEvents Check-ins' uit de Play Store (Android) of de App Store (iOS): http://www.fooevents.com/apps/

Voer de volgende gegevens in op het inlogscherm:

1. URL - De URL van je website (bijv. https://www.YOURWEBSITE.com)
  2. Gebruikersnaam en wachtwoord - De toegangsgegevens van een van uw WordPress-gebruikers (bijvoorbeeld 'admin')

Let op: Standaard is de toegang tot de FooEvents Check-ins app beperkt tot gebruikers met de rol van "Administrator". Als u wilt dat extra gebruikers toegang hebben tot de FooEvents Check-ins app, maar niet per se wilt geven ze Administrator toegang tot uw site, lees dan dit artikel: Gebruikersrollen, mogelijkheden en machtigingen