1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Problemen oplossen
  6. /

Waarom krijg ik een foutmelding als ik de FooEvents plugin probeer te activeren?

Het kan zijn dat je een foutmelding krijgt omdat de FooEvents plugin gedeeltelijk is geüpload of meerdere keren is geüpload naar je server waardoor er een mapnaamgeving of probleem met machtigingen.

Blader naar "Plugins" in uw WordPress Beheersgebied en alle versies verwijderen van de FooEvents plugin volledig (niet simpelweg deactiveren). Dan uploaden en activeren de plugin opnieuw.

Je kunt ook het volgende proberen handmatig verwijderen en uploaden de FooEvents-plugin via FTP maar we raden je sterk aan om eerst back-up uw systeembestanden en database als voorzorgsmaatregel.