voorraad

Hoe beheer ik de beschikbaarheid van tickets?

FooEvents voegt event- en ticketfunctionaliteit toe aan standaard WooCommerce-producten. Dit maakt het mogelijk voor producten om te functioneren als evenementen, waar elke voorraad item is in wezen een ticket. Afhankelijk van hoe uw evenementen zijn geconfigureerd, kan de beschikbaarheid van tickets worden beheerd op 3 verschillende niveaus: Standaard Voorraadbeheer Variatie Voorraadbeheer Boekbare Slots Voorraadbeheer Standaard

Hoe beheer ik de beschikbaarheid van tickets? Read More "

Tickets verwijderen

Als je een ticket bewerkt, kun je het ticket verwijderen met de Verplaats naar prullenbak-optie in de publicatie-instellingen. Je kunt ook tickets in bulk verwijderen door deze stappen te volgen: Ga naar FooEvents > Tickets in het hoofdmenu Selecteer alle tickets die je wilt verwijderen Klik op Bulkacties > Verplaats naar prullenbak > Toepassen Als je last hebt van

Tickets verwijderen Read More "

Zijn tickets nog geldig als de bestelling is geannuleerd of verwijderd?

Het verwijderen van een bestelling niet automatisch verwijderen en deactiveren van de tickets die zijn gemaakt voor de klant. Dit betekent dat zelfs als de bestelling werd terugbetaald of verwijderd, de klant nog steeds in staat zal zijn om het ticket te gebruiken, dat wil zeggen bij het scannen van het ticket barcode met behulp van de FooEvents Check-ins app het ticket nog steeds zal verschijnen.

Zijn tickets nog geldig als de bestelling is geannuleerd of verwijderd? Read More "