1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Tickets
  6. /

Tickets verwijderen

Als je een ticket bewerkt, kun je het ticket verwijderen met de knop Naar prullenbak optie in de publicatie-instellingen.

Je kunt ook tickets in bulk verwijderen door deze stappen te volgen:

1. Ga naar FooEvents > Tickets in het hoofdmenu
  2. Selecteer alle tickets die u wilt verwijderen
  3. Klik op BulkactiesNaar prullenbakToepassen

Als je problemen ondervindt met het verwijderen van tickets in bulk, probeer dan het volgende:

1. Ga naar FooEvents > Tickets in het hoofdmenu
  2. Selecteer alle tickets die u wilt verwijderen
  3. Klik op BulkactiesBewerkToepassen
  4. Stel de status in op Ontwerp en Update
  5. Selecteer ze opnieuw en verplaats ze naar de prullenbak

Een bestelling verwijderen #

Het verwijderen van een bestelling verwijdert en deactiveert niet automatisch de tickets die voor de klant zijn aangemaakt. Dit betekent dat zelfs als de bestelling is terugbetaald of verwijderd, de klant nog steeds in staat zal zijn om het ticket te gebruiken, bijvoorbeeld bij het scannen van de barcode van het ticket met behulp van de FooEvents Check-ins app zal het ticket nog steeds als geldig worden weergegeven. Je moet de bestelling terugbetalen en dan het ticket verwijderen en het voorraadnummer handmatig bijwerken als je dit beheert via WooCommerce. Dit is in lijn met de standaard WooCommerce-functionaliteit, waarbij je misschien iemand wilt terugbetalen, maar toch de voorraad wilt laten houden/gebruiken.

Annuleren een bestelling wordt echter de ticketstatus op "Geannuleerd" gezet.

Hier is wat meer informatie: https://help.fooevents.com/docs/frequently-asked-questions/tickets/are-tickets-still-valid-if-the-order-was-deleted/