xml-rpc

Verbindingsproblemen

Problemen met het aansluiten van de FooEvents Check-ins apps op uw winkel? Veel voorkomende problemen: Is uw URL correct ingevoerd? Heb je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord? Heeft u de nieuwste plugin geïnstalleerd? Heeft de WordPress gebruiker de juiste machtigingen? Heeft u beveiligingsplugins geïnstalleerd? Gebruik je een CAPTCHA plugin? Is REST API

Verbindingsproblemen Read More "

Verbinding maken met je winkel

Download de gratis FooEvents Check-ins app: https://www.fooevents.com/apps/ De FooEvents Check-ins app maakt verbinding met je winkel via de REST API (primair) of WordPress XML-RPC (secundair). REST API is de verbinding methode de voorkeur omdat het over het algemeen stabieler en veiliger dan XML-RPC. Je kunt controleren of de REST API toegankelijk is op je website door het volgende in te voeren

Verbinding maken met je winkel Read More "

Prestaties streepjescode

Bij het inchecken van grote aantallen bezoekers op een evenement telt elke seconde. In dit document vind je verschillende aanbevelingen om het incheckproces te versnellen en ervoor te zorgen dat je het volgende evenement verplettert. Configureer de FooEvents Check-ins Apps voor snellere check-ins Standaard werkt de FooEvents Check-ins app het ticket listing scherm bij na het scannen van een ticket.

Prestaties streepjescode Read More "