apps

Gebruikersrollen, mogelijkheden en machtigingen

FooEvents maakt uitgebreid gebruik van de ingebouwde WordPress gebruiker rol en mogelijkheden functionaliteit om een betere privacy te waarborgen. Standaard hebben alleen gebruikers met de rol "Administrator" in WordPress toegang tot alle FooEvents functies. Als u een extra rol om toegang te hebben tot specifieke FooEvents functies, moet u mogelijkheden toe te wijzen aan deze rol met behulp van een [...]

Gebruikersrollen, mogelijkheden en machtigingen Read More "

Check-ins app

De gratis FooEvents Check-ins app geeft je de tools om de toegang tot je evenementen, locaties en andere diensten te beheren als een pro! De app is beschikbaar voor zowel iOS en Android. Let op: Wij verkopen of verstrekken niet de broncode voor onze mobiele apps. Download de FooEvents Check-ins app (iOS en Android) Bezoek [...]

Check-ins app Read More "