boeken

Winkelwagen

De winkelwagen slaat de items van een Bestelling op terwijl deze nog bezig is, voordat de betaling is ontvangen en de bestelling is voltooid. Om items aan de winkelwagen toe te voegen, klikt u gewoon op de miniatuur van het product en het wordt onmiddellijk aan de winkelwagen toegevoegd. Producten die variaties bevatten, worden aangegeven met een klein rasterpictogram

Winkelwagen Read More "

Kassa

Zodra producten zijn toegevoegd aan de winkelwagen, moet u het afrekenproces voltooien, zodat de bestelling van de klant kan worden aangemaakt in uw WooCommerce-winkel en tickets kunnen worden gegenereerd voor evenementproducten. Om het afrekenproces te starten, klikt u op de knop Afrekenen rechtsonder in het scherm. De secties die worden weergegeven in de [...]

Kassa Read More "

Hoe voeg ik een kalenderdatumkiezer toe aan mijn "Boekbare" evenement?

Het is mogelijk om een kalenderrooster toe te voegen aan een "Boekbaar" evenement waarbij het klikken op een specifiek slot automatisch de juiste slots selecteert in de vervolgkeuzelijsten voor datum en tijd wanneer de pagina opnieuw wordt geladen. De Drive-in Cinema-demo is een voorbeeld van een evenement dat op deze manier werkt. Hier zijn de instructies voor hoe je

Hoe voeg ik een kalenderdatumkiezer toe aan mijn "Boekbare" evenement? Read More "

FooEvents Boekingen

Bezoek de plugin product informatie pagina of koop het als onderdeel van een bundel De FooEvents Bookings plugin breidt FooEvents functionaliteit door het toevoegen van de mogelijkheid om boekbare producten, zoals terugkerende evenementen, locatie toegang en andere boekbare datum en tijd specifieke diensten. De FooEvents Boekingen plugin kan worden gebruikt in een verscheidenheid van verschillende

FooEvents Boekingen Read More "

Exporteer informatie over evenementen en deelnemers

Je kunt voor elk evenement een CSV-bestand exporteren met alle ticketnummers, aangepaste aanwezigheidsvelden, incheckgegevens, boekingsinformatie, koper- en aanwezigheidsgegevens. Het CSV-bestand kan worden geopend met een spreadsheetprogramma zoals Microsoft Excel of Google Sheets, waar de gegevens kunnen worden gesorteerd, gefilterd en geanalyseerd. Hier zijn de instructies voor

Exporteer informatie over evenementen en deelnemers Read More "