Evenement

Globale instellingen

FooEvents biedt verschillende globale instellingen die het gedrag van je evenementen en tickets kunnen beïnvloeden. U kunt ook het uiterlijk van de FooEvents Check-ins app in de plugin-instellingen. Navigeer naar FooEvents > Instellingen in de linker zijbalk van je WordPress dashboard Selecteer de relevante tab en wijzig de instellingen zoals vereist Wijzigingen opslaan

Globale instellingen Read More "

De app installeren

Download de 'FooEvents Check-ins' app van de Play Store (Android) of de App Store (iOS): http://www.fooevents.com/apps/ Voer de volgende gegevens in op het inlogscherm: URL - De URL van uw website (bijv. https://www.YOURWEBSITE.com) Gebruikersnaam & wachtwoord - De toegangsgegevens van een van uw WordPress-gebruikers (bijv. 'admin') Let op: Standaard is de toegang tot de FooEvents Check-ins app

De app installeren Read More "

Aangepaste velden voor deelnemers

Vereist de FooEvents Custom Attendee Fields plugin De FooEvents Custom Attendee Fields plugin is een extensie voor FooEvents die het mogelijk maakt om aangepaste bezoeker velden vast te leggen bij het afrekenen. Dit is handig voor het verkrijgen van aanvullende informatie van de aanwezigen, zoals kledingmaten, maaltijd voorkeuren, demografische informatie, afstandsverklaring aanvaarding, enz. De aangepaste deelnemersvelden kunnen zijn

Aangepaste velden voor deelnemers Read More "

Evenement opzetten

Bezoek onze Use Case sectie voor gedetailleerde event setup voorbeelden FooEvents verbetert standaard WooCommerce producten en voegt verschillende meta, zodat ze kunnen fungeren als evenementen. Klanten kunnen dan tickets kopen die hen toegang geeft tot het evenement. Om een evenement te maken, maak je gewoon een WooCommerce product, schakelt u de event-functionaliteit en voltooien

Evenement opzetten Read More "