ticket thema

Hoe stuur ik herinneringen, meldingen en follow-ups naar deelnemers?

AutomateWoo Mailchimp WP Fusion Het wijzigen van het Ticket-thema Kalendermeldingen AutomateWoo FooEvents integreert met WooCommerce AutomateWoo waarmee je geautomatiseerde follow-up e-mails en tekstberichten (SMS) kunt sturen naar deelnemers op basis van aangepaste triggers voor een evenement of boeking. Het AutomateWoo Integratie helpdocument legt in meer detail uit hoe dit werkt. Mailchimp FooEvents bevat de [...]

Hoe stuur ik herinneringen, meldingen en follow-ups naar deelnemers? Read More "

Hoe voeg ik ondersteuning voor dagelijkse begin- en eindtijden toe aan mijn ticket thema's?

Vanaf versie 1.5.5 van de FooEvents Meerdaagse plugin, kun je verschillende begin- en eindtijden selecteren voor elke dag van een meerdaags evenement. Ondersteuning voor deze functie is ook toegevoegd aan alle FooEvents Ticket Thema's. Volg deze instructies om een bestaand ticket thema bij te werken. Als u gebruik maakt van een aangepaste ticket thema

Hoe voeg ik ondersteuning voor dagelijkse begin- en eindtijden toe aan mijn ticket thema's? Read More "

Kaartjesthema's bijwerken

Van tijd tot tijd kan het nodig zijn om uw ticket thema / s bij te werken, zodat u toegang hebt tot nieuwe functies die zijn toegevoegd aan FooEvents. Volg deze stappen om je ticket thema's bij te werken: Maak verbinding met je webserver via FTP Navigeer naar de map: wp-content/uploads/fooevents/themes Maak een back-up van de FooEvents ticket thema('s)

Kaartjesthema's bijwerken Read More "

Codeknipsels

Dit is een document voor ontwikkelaars. Als u niet bekend bent met code / templates en het oplossen van potentiële conflicten, neem dan contact op met een ontwikkelaar die bekend is met FooEvents en / of WooCommerce. Belangrijk, lees eerst Deze snippets worden geleverd als een hoffelijkheid en maken geen deel uit van de FooEvents productaanbod. Ze worden beschouwd als aanpassingen en zijn niet officieel

Codeknipsels Read More "

QR-codes voor tickets

Standaard toont FooEvents 1D barcodes op tickets, maar je kunt ervoor kiezen om in plaats daarvan QR-codes te gebruiken door deze optie in te schakelen via de FooEvents instellingen. QR-codes werken ongeveer hetzelfde als barcodes en kunnen worden gescand met behulp van de FooEvents Check-ins apps. De QR-code slaat de unieke ticket ID op, die wordt gescand door de

QR-codes voor tickets Read More "

Ticket configuratie

Er zijn verschillende instellingen die het gedrag van je tickets bepalen. In deze sectie beschrijven we elke instelling en bespreken we hoe ze kunnen worden gebruikt om het gewenste effect te bereiken. Secties Ticket Instellingen Ticket E-mail Variabelen Globale Instellingen Ticket Thema's Instellingen Ticket Instellingen Bij het aanmaken van een evenement zijn er verschillende instellingen die kunnen worden

Ticket configuratie Read More "

Thema's voor tickets

FooEvents Ticket Thema's kunt u de manier waarop uw e-mail tickets kijken met behulp van sjabloon sets genaamd Ticket Thema's. Deze kunnen worden gedownload van de gratis Ticket Themes Gallery op de FooEvents website. Secties Een nieuw ticketthema toevoegen Een ticketthema instellen Een voorbeeld van een ticket verzenden Het logo wijzigen De headerafbeelding wijzigen

Thema's voor tickets Read More "

PDF-tickets

Vereist de FooEvents PDF Tickets plugin De FooEvents PDF Tickets plugin voegt tickets als PDF's aan de e-mail die wordt verzonden naar aanwezigen of ticket kopers. U kunt ervoor kiezen om alleen de PDF en plan tekst e-mail te sturen, of u kunt FooEvents om de PDF bijlage bij de HTML-ticket e-mail. Secties FooEvents PDF instellen

PDF-tickets Read More "

Hoe pas ik een bestaand FooEvents Ticket thema aan of hoe maak ik mijn eigen PDF of HTML Ticket thema?

Dit artikel leidt je door het proces van het maken van je eigen FooEvents Ticket Theme, die we raden u aan te lezen voordat u verder gaat: Creatief aan de slag met FooEvents Ticket Thema's - Deel 1 Creatief aan de slag met FooEvents Ticket Thema's - Deel 2 Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de manier waarop PDF-tickets worden gegenereerd is iets anders

Hoe pas ik een bestaand FooEvents Ticket thema aan of hoe maak ik mijn eigen PDF of HTML Ticket thema? Read More "