1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Tickets
  6. /

QR-codes voor tickets

Standaard geeft FooEvents het volgende weer 1D streepjescodes op tickets kun je er echter voor kiezen om QR-codes in plaats daarvan door deze optie in te schakelen via de FooEvents instellingen. QR codes werken ongeveer hetzelfde als barcodes en kunnen gescand met behulp van de FooEvents Check-ins apps. De QR code slaat de uniek ticket IDdie wordt gescand door de app en wordt gebruikt om elke deelnemer te identificeren en in te checken.

QR-codes inschakelen voor je tickets:

1. Ga naar FooEvents > Instellingen in het hoofdmenu
  2. Selecteer de Ontwerp ticket tab
  3. Controleer de QR-codes inschakelen selectievakje

Let op: Als de QR code wordt gescand met een algemene QR code scanner van derden, zal alleen de ticket ID waarde worden weergegeven en het ticket niet worden ingecheckt. Om een deelnemer in te checken via FooEvents, moet je gebruikmaken van de FooEvents Snel inchecken plugin of de FooEvents Check-ins apps.