WordPress Meertalig

Aanbevolen plugins

Hier is een lijst van populaire third-party plugins waarvan bekend is dat ze werken met FooEvents en uitbreiding van de functionaliteit van uw winkel of website. Let op: FooEvents biedt geen ondersteuning of aansprakelijkheid voor deze plugins WooCommerce Multi-Step Checkout Split het afrekenproces over meerdere stappen. Dit is handig als je wilt

Aanbevolen plugins Read More "

WPML

FooEvents voor WooCommerce heeft officieel aanbevolen plugin status in plugin WPML's directory We hebben uitgebreid samengewerkt met de WordPress Multilingual (WPML) team om ervoor te zorgen dat alle FooEvents plugins compatibel zijn, zodat u kunt vertalen inhoud in verschillende talen en draaien volledig meertalige websites. WPML maakt het gemakkelijk om een meertalige website met een enkele

WPML Read More "

Vertalingen

De FooEvents plugins worden geleverd met vertalingen voor een aantal populaire talen en locaties die hier zijn opgesomd. U kunt ook vertalen FooEvents in elke taal van uw keuze met behulp van een van deze methoden: Gebruik de WordPress taal bestanden naar de taal van uw site en alle tekst uitgangen te veranderen Gebruik een derde partij plugin genaamd WordPress

Vertalingen Read More "

Kan FooEvents worden gebruikt in andere talen?

De FooEvents plugins worden geleverd met vertalingen voor verschillende populaire talen en locaties die hier zijn opgesomd: https://help.fooevents.com/docs/topics/translations/supported-languages/ Je kunt de gebundelde vertalingen aanpassen of je eigen taalbestanden maken met behulp van een gratis softwareprogramma genaamd Poedit. De instructies voor het maken van aangepaste taalbestanden en ze te uploaden naar uw site kan worden gevonden in

Kan FooEvents worden gebruikt in andere talen? Read More "