1. /
  2. /
  3. Veelgestelde vragen...
  4. /
  5. Algemeen
  6. /

Kan FooEvents worden gebruikt in andere talen?

De FooEvents plugins worden geleverd met vertalingen voor verschillende populaire talen en locaties die hier worden opgesomd:
https://help.fooevents.com/docs/topics/translations/supported-languages/

Je kunt de gebundelde vertalingen aanpassen of je eigen taalbestanden maken met een gratis softwareprogramma genaamd Poedit.

De instructies voor het maken van aangepaste taalbestanden en het uploaden ervan naar je site kun je vinden in dit Help-artikel:
https://help.fooevents.com/docs/topics/translations/language-files/

FooEvents is ook compatibel met de WordPress Meertalig (WPML) plugin waarmee je eenvoudig meertalige websites kunt maken.

De FooEvents Check-ins app kan worden gebruikt in de volgende talen:
https://help.fooevents.com/docs/frequently-asked-questions/check-ins-apps/what-languages-does-the-fooevents-check-ins-app-support/