FooEvents Snel inchecken

Hardware

Versnel het inchecken en elimineer vingerfouten door barcodes te gebruiken. Alle tickets bevatten een unieke barcode (1D of QR-code) die kan worden gescand met behulp van een handheld barcodescanner. De FooEvents Check-ins app en FooEvents Express Check-in extensie zijn geoptimaliseerd om perfect te werken met de meeste handheld barcodescanners, echter, hier zijn een paar populaire

Hardware Read More "

Tickets scannen

Bezoek de sectie Ticketbarcodes voor meer informatie over barcodes Tickets kunnen worden gescand met behulp van de FooEvents Check-ins apps of door een USB- of Bluetooth-barcodescanner aan te sluiten op je computer en in te checken via de FooEvents Express Check-in plugin. Secties Scannen met de Check-ins apps Scannen met FooEvents Express Check-in Scannen met de

Tickets scannen Read More "

Barcodescanners

Elk ticket dat wordt gegenereerd door FooEvents bevat een unieke barcode die ofwel kan worden weergegeven met behulp van de code 128-standaard of QR-code. Je kunt elke externe barcodescanner die standaard 1D-barcodes of QR-codes kan lezen aansluiten op de FooEvents Check-ins app via Bluetooth of op je computer via USB of Bluetooth en

Barcodescanners Read More "

Prestaties streepjescode

Bij het inchecken van grote aantallen bezoekers op een evenement telt elke seconde. In dit document vind je verschillende aanbevelingen om het incheckproces te versnellen en ervoor te zorgen dat je het volgende evenement verplettert. Configureer de FooEvents Check-ins Apps voor snellere check-ins Standaard werkt de FooEvents Check-ins app het ticket listing scherm bij na het scannen van een ticket.

Prestaties streepjescode Read More "

Moeten bezoekers hun tickets voor mijn evenement uitprinten?

De unieke barcode die wordt weergegeven op elk ticket kan over het algemeen direct worden gescand van een geprint ticket of onscreen van een tablet of mobiele telefoon op het evenement met behulp van de FooEvents Check-ins apps of FooEvents Express Check-in plugin. Wij raden het gebruik van een externe barcodescanner of hoge kwaliteit smartphone camera om barcodes te scannen. De

Moeten bezoekers hun tickets voor mijn evenement uitprinten? Read More "