1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Hulpbronnen van derden
  6. /

Barcodescanners

Elk ticket dat wordt gegenereerd door FooEvents bevat een unieke barcode die kan worden weergegeven met behulp van de code 128 standaard of QR-code.

. U kunt elke externe barcodescanner die standaard 1D-barcodes of QR-codes kan lezen, aansluiten op de FooEvents Check-ins app via Bluetooth of naar uw computer via USB of Bluetooth en scan de streepjescodes van de tickets door de FooEvents Snel inchecken extensie die wordt uitgevoerd binnen uw WordPress Beheersgebied.

. De meeste externe barcodescanners werken, maar hier zijn een paar specifieke apparaten die we aanbevelen:
https://help.fooevents.com/docs/topics/third-party-integration/hardware/