1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Tickets
  6. /

Tickets scannen

Bezoek de Barcodes voor tickets voor meer informatie over streepjescodes

Tickets kunnen worden gescand met de FooEvents Check-ins apps of door een USB- of Bluetooth-streepjescodescanner naar je computer en check-ins doen via de FooEvents Snel inchecken plugin.

Secties #

Scannen met de Check-ins apps

De barcodescanner gebruikt de ingebouwde camera en de bibliotheken van het besturingssysteem van het mobiele apparaat om barcodes van tickets te scannen.

Volg deze stappen om een ticket te scannen met de FooEvents Check-ins apps:

1. Open de app en verbinding maken met je winkel
  2. Navigeer naar de evenement
  3. Selecteer de barcodepictogram
  4. Er wordt een cameraweergave weergegeven, houd het apparaat ongeveer 10cm - 30cm (4″ – 12″) boven de streepjescode
  5. Scan het ticket en inchecken de deelnemer
  6. Schakel de Functie voor automatisch inchecken om check-ins te versnellen

Naast het gebruik van de ingebouwde camera kun je ook een handheld Bluetooth barcodescanner aansluiten op de FooEvents Check-ins apps voor de beste nauwkeurigheid en scansnelheid.

Volg hiervoor deze instructies:

1. Sluit de Bluetooth-scanner naar uw apparaat.
  2. Open de FooEvents Check-ins app en Inloggen
  3. Ga naar de app Instellingen
  4. inschakelen de Bluetooth-barcodescanner instelling
  5. Navigeer naar de evenementenlijst en selecteer de relevante evenement
  6. Selecteer de barcodepictogram onderaan het scherm en tickets scannen

Scannen met FooEvents Express Check-in

In deze instructies wordt uitgelegd hoe je een barcodescanner gebruikt met de FooEvents Snel inchecken uitbreiding.

1. Sluit een USB of Bluetooth-scanner naar uw desktopcomputer
    2. Ga naar uw WordPress Beheersgebied > FooEventsExpress inchecken in uw desktopbrowser
    3. inschakelen Automatisch zoeken - Het zoekvak geeft automatisch gegevens weer terwijl u typt
    4. inschakelen Automatisch inchecken - De bezoeker wordt automatisch gemarkeerd als "Ingecheckt" als er een ticket-ID wordt gevonden die overeenkomt met de zoekcriteria. Dit is bedoeld om tijd te besparen, vooral bij het gebruik van een barcodescanner.
    5. Plaats de cursor in de tekstvak
    6. Een ticket scannen en de ticket-ID wordt weergegeven in het tekstvak