1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Hulpbronnen van derden
  6. /

Hardware

Versnel het inchecken en elimineer vingerfouten door barcodes te gebruiken. Alle tickets bevatten een unieke barcode (1D- of QR-code) die kan worden gescand met een handheld barcodescanner. De FooEvents Check-ins app en FooEvents Snel inchecken De uitbreiding is geoptimaliseerd om perfect te werken met de meeste handheld barcodescanners, maar hier zijn een paar populaire modellen die we aanbevelen.

NETUM 1D/2D streepjescodescanner #

NADAMOO 1D/2D streepjescodescanner #

Esky 1D streepjescodescanner #

NADAMOO 1D streepjescodescanner #