check-ins voor deelnemers

Check-ins van deelnemers beperken tot de huidige dag

Een bezoeker kan opzettelijk of onopzettelijk op een andere datum bij je evenement aankomen dan waarvoor zijn of haar ticket geldig is. Dit kan mogelijk worden gemist door het evenementpersoneel tijdens het inchecken, en hoewel dit voor bepaalde soorten evenementen geen probleem is, kan het leiden tot capaciteitsproblemen en andere ernstige complicaties.

Check-ins van deelnemers beperken tot de huidige dag Read More "

Evenement Rapporten

FooEvents Rapporten is een rapportage-instrument opgenomen in de belangrijkste FooEvents voor WooCommerce plugin. Het doel is om organisatoren van evenementen te helpen een beter inzicht te krijgen in hun ticketverkoop en publiek. Het bevat opties om evenement inkomsten, verkochte tickets, aanwezigen check-ins en beschikbare tickets te bekijken, waardoor je een goede momentopname van de prestaties van het evenement. De rapportagesectie bestaat uit twee gebieden:

Evenement Rapporten Read More "

Gebruikersrollen, mogelijkheden en machtigingen

FooEvents maakt uitgebreid gebruik van de ingebouwde WordPress gebruiker rol en mogelijkheden functionaliteit om een betere privacy te waarborgen. Standaard hebben alleen gebruikers met de rol "Administrator" in WordPress toegang tot alle FooEvents functies. Als u een extra rol om toegang te hebben tot specifieke FooEvents functies, moet u mogelijkheden toe te wijzen aan deze rol met behulp van een

Gebruikersrollen, mogelijkheden en machtigingen Read More "