1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Check-ins app
  6. /

Check-ins van deelnemers beperken tot de huidige dag

Een bezoeker kan opzettelijk of onopzettelijk op een andere datum op je evenement aankomen dan waarvoor zijn ticket geldig is. Dit kan mogelijk worden gemist door evenementmedewerkers tijdens het inchecken, en hoewel dit voor bepaalde soorten evenementen geen probleem is, kan het bij veel evenementen leiden tot capaciteitsproblemen en andere ernstige complicaties. Om dit op te lossen, kun je Check-ins van deelnemers beperken naar de huidige datum door deze optie in te schakelen in de Check-ins app Instellingen scherm.

fe checkins beperken

Als een bezoeker probeert in te checken en de geldige ticketdatum komt niet overeen met de huidige datum op het incheckapparaat, wordt er een waarschuwing weergegeven in de app Inchecken. Je krijgt dan de optie om de bezoeker toch in te checken of het inchecken te annuleren. Het ticket kan dan nog steeds worden gebruikt op de dag waarvoor het geldig is.

Let op: deze functionaliteit is niet van toepassing op "Boekbare" evenementen. Voor "Boekbare" evenementen kun je op het evenement tikken, op de datum tikken waarvoor je bezoekers wilt inchecken en vervolgens beginnen met het scannen van barcodes. Op deze manier worden alleen tickets die voor die specifieke dag zijn gekocht als geldig weergegeven.