1. /
  2. /
  3. Onderwerpen
  4. /
  5. Check-ins app
  6. /

Tickets laden in batches

Als je evenementen hebt die te veel tickets hebben om in één keer te laden vanwege serverbeperkingen of -restricties (bijv. gedeelde hostingomgevingen), kun je ervoor kiezen om tickets in kleinere batches te laden. Standaard worden alle tickets in één aanvraag geladen, maar je kunt het aantal tickets dat per aanvraag moet worden geladen, kiezen door het gewenste aantal te selecteren in het veld FooEvents WordPress plugin-instellingen die u kunt vinden in de Check-ins app tab.

tickets per aanvraag instelling

Wanneer tickets worden geladen voor een evenement in de FooEvents Check-ins appEr worden meerdere verzoeken gedaan om tickets in batches op te halen totdat alle tickets van het evenement zijn geladen. Laadtijden hangen af van het totale aantal tickets dat moet worden geladen en van het aantal tickets dat per verzoek moet worden geladen.

Let op: Deze functionaliteit is alleen beschikbaar in de FooEvents voor WooCommerce kernplugin (versie 1.15.10 of nieuwer) en in de FooEvents Check-ins app (versie 2.4.1 en nieuwer). Als je de nieuwste iOS of Android Check-ins app gebruikt, maar nog steeds een oudere versie van de FooEvents voor WooCommerce plugin gebruikt, zal de app gewoon alle tickets in één verzoek laden, zoals het geval was in versies voorafgaand aan 2.4.1.