kalender

Hoe stuur ik herinneringen, meldingen en follow-ups naar deelnemers?

AutomateWoo Mailchimp WP Fusion Het wijzigen van het Ticket-thema Kalendermeldingen AutomateWoo FooEvents integreert met WooCommerce AutomateWoo waarmee je geautomatiseerde follow-up e-mails en tekstberichten (SMS) kunt sturen naar deelnemers op basis van aangepaste triggers voor een evenement of boeking. Het AutomateWoo Integratie helpdocument legt in meer detail uit hoe dit werkt. Mailchimp FooEvents bevat de [...]

Hoe stuur ik herinneringen, meldingen en follow-ups naar deelnemers? Read More "

Hoe voeg ik een kalenderdatumkiezer toe aan mijn "Boekbare" evenement?

Het is mogelijk om een kalenderrooster toe te voegen aan een "Boekbaar" evenement waarbij het klikken op een specifiek slot automatisch de juiste slots selecteert in de vervolgkeuzelijsten voor datum en tijd wanneer de pagina opnieuw wordt geladen. De Drive-in Cinema-demo is een voorbeeld van een evenement dat op deze manier werkt. Hier zijn de instructies voor hoe je

Hoe voeg ik een kalenderdatumkiezer toe aan mijn "Boekbare" evenement? Read More "

Codeknipsels

Dit is een document voor ontwikkelaars. Als u niet bekend bent met code / templates en het oplossen van potentiële conflicten, neem dan contact op met een ontwikkelaar die bekend is met FooEvents en / of WooCommerce. Belangrijk, lees eerst Deze snippets worden geleverd als een hoffelijkheid en maken geen deel uit van de FooEvents productaanbod. Ze worden beschouwd als aanpassingen en zijn niet officieel

Codeknipsels Read More "

Ticket configuratie

Er zijn verschillende instellingen die het gedrag van je tickets bepalen. In deze sectie beschrijven we elke instelling en bespreken we hoe ze kunnen worden gebruikt om het gewenste effect te bereiken. Secties Ticket Instellingen Ticket E-mail Variabelen Globale Instellingen Ticket Thema's Instellingen Ticket Instellingen Bij het aanmaken van een evenement zijn er verschillende instellingen die kunnen worden

Ticket configuratie Read More "